Larvik

Job4u.no AS avd Larvik er et veletablert rekrutterings- og bemanningsbyrå som dekker området Vestfold og Telemark. Vi er et team med dedikerte rådgivere med lang erfaring, entusiasme og et stort engasjement, hvor vårt fokus er å finne riktig person til riktig jobb i regionen. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringsliv.

Visjon – Vi har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Vårt mantra er- tett samarbeid og oppfølging av kunder og ansatte, og å være tilgjengelig når det er behov for oss.

 

Trond Bjørkås 

Administrerende direktør

+47 930 58 054 
 trond@job4u.no

Per Hermann Aune 

Partner/Rådgiver

+47 474 78 067
 pha@job4u.no

Anne Gustavsen

Partner/Rådgiver

+47 467 87 409
anne@job4u.no

Jelizaveta Jefimenko

Partner/Rådgiver

+47 468 80 060
 jelizaveta@job4u.no

Haugesund

Hos Job4u.no AS avd. Haugesund finner du profesjonell rådgiver som skal hjelpe deg å finne de jobbene som passer best for deg. Vi er trygge samarbeidspartnere som jobber tett mot kunder og tilbyr alle rekrutteringsog bemanningstjenester i de fleste fagområder og bransjer. Hver kunde og ansatte har en personlig konsulent og det betyr at Job4u.no AS kan gi rask og god oppfølging. Ta gjerne kontakt med oss vedrørende samarbeid.

Tad Priyadarshani

Daglig Leder

+47 940 80 625
 tad@job4u.no

Bergen

Job4u.no AS avd. Bergen er trygg rekrutterings- og bemanningbyrå. Bergen er i stadig utvikling og dekker forskjellige arbeidsområder i de fleste bransjer. Ta gjerne kontakt med våre medarbeidere for å finne den beste løsning for samarbeid.

 

Lofoten / Bodø

Søker du nye medarbeider? Vi tilbyr tjenester innen rekruttering og bemanning, spesialister og medarbeidere til forskjellige stillinger i Bodø og omegn.

Beathe Pettersen

Daglig Leder

+47 412 10 861
beathe@job4u.no

Anne Gustavsen

Partner Trøndelag

+ 47 467 87 409
anne@job4u.no

Trondheim

Hos oss i Job4u.no AS avd. Trondheim finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i Trondheim område. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

 

 

Harstad

Ditt bemanningsbyrå i Harstad. Vi jobber målrettet og kartlegger dine behov for å gi akkurat Din bedrift den bemanning og ekspertisen du trenger til enhver tid. Vi har lang erfaring med rekruttering og bemanning til ulike fagområder med stor suksess fra våre kunder.
Personlig service og oppfølging er en selvfølge for oss – uavhengig om en er kunde eller jobbsøker.

Bente Skagevold

Daglig Leder

+47 980 03 073
bente@job4u.no

Siri Tande Sjøvoll

Partner/Rådgiver

+47 952 24 076
siri@job4u.no

Let’s talk

Vi skreddersyr løsninger for våre kunder og arbeider 
aktivt for å få våre kandidater i oppdrag som passer 
deres behov og ønsker